Lajm i mire për banoret e Tushiles: Nahen mjetët financiare për rregullimin e shtratit të lumit në Tushilë

Sot në Kuvendin e Republikës së Kosovës ka kaluar amandamenti për rregullimin e shtratit të lumit në fshatin Tushilë i komunës së Skenderajt, raporton portali rajoni.org.

Pra, pas kalimit të këtij projekti në kuvendi, janë ndarë 125.000.00 euro dhe do të filloj sapo të krijohen kushte klimatike.

Leave a comment

Your email address will not be published.