Kroacia nderime për familjen Jashari

Ministri kroat i Mbrojtjes, Mario Banozhiç gjatë vizitës në vendin Kosovë ka bërë homazhe në Prekaz, te Jasharajt.

Ai ishte i shoqëruar nga ushtarak kroat dhe ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.


Ministri kroat i Mbrojtjes, Mario Banozhiç gjatë vizitës në vendin Kosovë ka bërë homazhe në Prekaz, te Jasharajt.

Ai ishte i shoqëruar nga ushtarak kroat dhe ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *