Kosovës do te blej ketë mjet ushtarak: ja kur do ta kemi

Dita dites do te kemi risi sa i perket furnizimit me mjete deri te arrijm plotesimin e e te gjithave.

Dihet se transformimi i FSK-së në Ushtri të Kosovës, krahas nevojës për shtimin e radhëve i cili do të arrij në 8 mijë trupa do të ketë edhe një sistem të avancuar të arma timeve konvencionale mbrojtëse. se M1134 Stryker është një mjet i blinduar amerikan, mjeti ideal edhe për Ushtrinë e Kosovës dhe f atal për amrikun.

“M një mjet i blinduar amerikan i cili mund të lutfoj në çdo teren me çdo tank apo mjet ushtarak armik, a rmë ideale që do ishte e duhura për Ushtrinë e Kosovës”

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *