Ganja bën thirrje për rrëzimin e qeverisë Kurti: “Na lodhën tu na rrejt hajnat“

Deputetja e Partisë Demokratike të Kosovës, Ganimete Musliu, e ka kritikuar kryeministrin e Kosovës, Albin Kurti, për shkarkimin e Bordit të Agjencisë së Kosovës për Privatizim. “Hajna, hajna, hajna, qytetarët jonë lodhur. Fol konkretisht”.

“Po përmend për shitjen e fabrikave. Ky bord që po e shkarkon.

Ju e dini që nga marsi i vitit 2020 këta e kanë çdo aktivitet nga Qeveria Kurti.

Pyetja është shumë e thjeshtë. Për neve si deputet dhe Bordin në fjalë.

Për çka e bën përgjegjës këtë bord? për cilat shitje, privatizim, për çfarë hajnie?”.

Leave a comment

Your email address will not be published.