Daçiq: Thaçi dhe Veseli duhet te denohen për formimin e Ushtris se gabuar

Daqiq siq duket eshe endi i nervozuar per formimin e ushtri se kosoves, siq shihet po e bren nga brenda dhe eshte drejtuar gjykes spciale me fjalet se fain e ka Hashimi Thaqi dhe Kadri veseli.

Ivica Daçiq, tha se është mirë që Dhomat e Specializuara të Kosovës, me seli në Hagë.Daçiq foli në një konferencë për media në Beograd, ku u pyet për ak takuzën e Dhomave të Specializuara per presidentit të Kosovës, Hashim Thaçi, ish-kryetarit të Partisë Demokratike të Kosovës, Kadri Veseli, edhe Rexhep Selimi, dhe ish-kryetarit të Kuvendit të Kosovës, Jakup Krasniqi.

Daçiq tha se Dhomat e Specializuara janë themeluar nga nevoja për një hetím ndërkombëtar “të kryera nga Ushtria Çlirimtare e Kosovës, jo vetëm kundër popullit serb kështu që të gjithë që kanë dikush duhet te jep përgjegjësi” per ushtaret ton qe kan humbur me posht mund te komentoni fill me posht

Leave a comment

Your email address will not be published.