Biznesmeni nga Skenderaj vazhdon me humanizëm

Me iniciativen e biznismenit Megzon Hoti i ndërtohet shtëpia qytetarit nga fshati Qirez

Nepërmjet rrjetit të tij social facebook, biznismeni nga Skenderaj Megzon Hoti ka njoftuar se me iniciativen e tij dhe përkrahjen e shokëve kanë arritur ta bëjnë më shtëpi një qytetar nga fshati Qirez i komunës së Skenderajt.
Megzon Hoti ka ndërtuar edhe shtëpi të tjera për personat në nevojë nga komuna e Skenderajt.

Leave a comment

Your email address will not be published.