A duhet të rrënohet kisha serbe në oborrin e Biblotekës Kombëtare?

Para disa ditësh në Bosnje e Hercegovinë u rrënua një kishë ortodokse serbe në tokën e një gruaje boshnjake.

A mendoni se njejt duhet vepruar edhe me kishën që ndodhet në oborrin e Biblotekës Kombetare në Prishtinë.

Kisha në oborrin e kësaj bibloteke, filloi ndërtimin në vitin 1992 dhe i pranishëm në fillimet e ndërtimit të saj ishte edhe k rimineli a rkan.

Leave a comment

Your email address will not be published.