Konjufca: Në korrik, mua më erdhi fatura veç 20 euro

Kryeparlamentari Glauk Konjufca ka folur për krizën energjetike në Kosovë, duke arsyetuar premtimet e Kurtit kur ishin në opozitë, transmeton Periskopi.

‘Energjia në Kosovë në 20 vitet e ardhshme mundet me qenë më e liria në Evropë. Pa ndërtimin e kapaciteteve harroje që mundesh me rritë energjinë. Kjo kriza energjetike po na vjen prej gazit. Kjo është nëse ke vizion dhe projekte’’,t ha Konjufca në Rubikon.

‘’Kërkush në rajon nuk e ka dit që kaq shpejt vjen. Zgjidhje për me dalë prej kësaj është qajo blloktarifat.’’

Tutje Konjufca tregoi se në korrik kishte paguar shumë pak, e që është e natyrshme.

‘’Në korrik, unë e familja ime kemi paguar 20 euro rrymë’’.

‘’Si bëhet zbritja e energjisë në mënyrë konkrete dhe praktike? Jeta Xharra është dashur t’ia shtrojë këtë pyetje Albinit.

‘’Albin Kurti nuk kam mujt me i ndërtu 600 megavat për tetë muaj’’.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *