Haki Abazi tregon se a do ti arr eston KRlMlNELËT e veriut Prokuroria pas raportit të Departamentit të Thesarit të SHBA-ve

-Haki Abazi tregon se a do ti arr eston KRlMlNELËT e veriut Prokuroria pas raportit të Departamentit të Thesarit të SHBA-ve…

-Abazi përmes një shkrimi në facebook, thotë se, Prokuroria i ka futur ‘veshët në lesh’ edhe për sabotimet e projekteve në Kosovë.
Deputeti i Lëvizjes Vetëvendosje, Haki Abazi, ka kritikuar Prokurorinë që nuk po arreston KRlMlNELET serbë në veri edhe pas raportit të lëshuar nga Departamenti i Thesarit të SHBA-ve.

Abazi përmes një shkrimi në facebook, thotë se, Prokuroria i ka futur ‘veshët në lesh’ edhe për sabotimet e projekteve në Kosovë.

Deputeti Abazi shkruan se asnjë vemprim nuk po merret nga Prokuroria e Gjykatat për shpërthimin që kishte ndodhur në KEK, për keqpërdorime të puntorëve e shaktërrim të PTK-së, KEK-ut e Trepçës.

Reagimi i plotë:

Nuk ka prokurori që vepron, nuk merr masa vepruese edhe pas asaj lënde e raporti të lëshuar nga Departamenti i Thesarit të SHBA-ve, për kriminelët Serb në veri e që janë dorë e zgjatur e Vuçiçit, nuk më habit fakti që i ka futur “veshët në lesh” edhe për sabotimet e projekteve gjithëandej Kosovës.

Tetë vite pa përfundim rruga “Muharrem Fejza”, edhe sot nuk e dijmë epilogun e lëndës për shpërthimin në KEK, keqpërdorime të punëtorve në ndërmarrje publike dhe private dhe sabotim e shkatërrim të PTK, KEK, Trepçës dhe ndërrmarrjeve tjera me rëndësi vitale dhe asnjë veprim nga prokuroria dhe gjykatat tona.

Leave a comment

Your email address will not be published.