FSK Kosova do te behet me Super-Blind M1117 nga Amerika

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Gjenerallejtënant konfirmoi për Radio se në Kosovë të shtunën ka arritur një kontingjent me automjete të blinduara nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës për FSK-në.

Sipas tij, arritja e këtij kontingjenti ka të bëjë me një kontratë që Kosova e nënshkruar me SHBA-në vitin e kaluar.

Ai shtoi se blerja e automjeteve të blinduara është bërë me buxhetin e Kosovës.

“Është pjesa e dytë e kontingjentit që ka ardhur. Javën e kaluar ka ardhur një pjesë dhe tani është kompletuar. Bëhet fjalë për automjete të blinduara, nga SHBA-ja”,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *