Buka po shtrenjtohet, në çdo furrë në Skenderaj kushton 50 cent

Muajt e fundit në Kosovë ka pasur ngritje të vazhdueshme të çmimeve.

Ngritje çmimesh janë vërejtur në produktet ushqimore bazë si mielli, vaji dhe gjerat tjera.

Së fundmi është shtrejtuar edhe buka në furrat e Skenderajt.

Në furrat e qytetit çmimi i një buke tani është 50 cent, ndërsa deri vonë ky çmim ka qenë 30 ose 40 cent.

Leave a comment

Your email address will not be published.