Analisti i njohur: Albin Kurti mash.truesi me i madh i Kosoves prej dy dekadave! Si e komentoni ju?

Albin Kurti në një intervistë me zë për revistën online Monocle ka folur për referendumin e mund.shëm për bashkim me Shqipërinë. Albin Kurti tha se në të ardhmen do të votonte për bash.kim me Shqipërinë vetëm nëse do të kishte një referen dum paqësor dhe demokratik.

Lidhur me këtë deklaratë të krye.ministrit Kurti kanë reaguar njohësi i çështjeve politi.ke Petrit Zogaj.

Ai tha se nga këto dekla rata të kryeministrit Kurti, ai duhet me qenë mash.truesi i dy dekadave në politikën e Kosovës.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *