A jeni të kënaqur me punën që bën Vjosa Osmani?Po apo Jo?

A jeni të kënaqur me punën që bën Vjosa Osmani?Po apo Jo?

Vjosa Osmani pas shume muajve tashme si Presidente e Kosoves, ajo beri nje pyteje ne facebookun zyrtar te saj, duke i pyetur simpatizuesit dhe ndjekesit e saj se sa jane te kenaqur me punen qe ajo ka bere. A mendon qe duhet te vazhdoj Vjosa Osmani si Presidente apo jo ? Shpreh mendimin tend

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *