Qeveria ushtria jon do të ketë armë të reja nga SHBA-ja

Qeveria e Republikës ka miratuar Projektligjin për Ratifikimin e Këmbimit të Notave Dipomatike në lidhje me Asistencën e ofruar në formë Granti sipas Aktit për ndihmë të jashtme të vitit 1961 dhe Aktit për kontroll të shitjeve të armëve ndërmjet Kosovës dhe SHBA-së (MM).

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Shemsi Syla ka deklaruar se SHBA ka marrëveshje të ngjashme me shumë shtete partnere. “… andaj, Ministria e Mbrojtjes kërkon miratimin e këtij ligji

Zëvendësministri i Mbrojtjes, Shemsi Syla ka deklaruar se SHBA ka marrëveshje të ngjashme me shumë shtete partnere. “… andaj, Ministria e Mbrojtjes kërkon miratimin e këtij ligji

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *