Njësia Speciale i bën “rrafsh me tokë” kazinot në Karaçevë

Janë arr,estuar disa persona në aksionin policor kundër kazinove që zhvillohet në fshatin Karaçevë të Kamenicës.Gjatë këtij aksioni që po zhvillohet që nga orët e hershme të sotëm janë konfiskuar edhe aparate të lojërave të fatit.Kështu ka bërë të ditur zëdhënësi i Policisë së Kosovës, për Rajonin e Gjilanit, Ismet Hashani.

“Në aksionin që po zhvillohet në Karaçevë ka të Po ashtu ka mjete të konfiskuar, aparate të lojërave të fatit. Aksioni ka filluar të orët e hershme të mëngjesit”, tha Hashani.Për aksionin e sotëm ka folur edhe zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Baki Kelani i cili ka bërë të ditur se ky aksion është duke u bërë edhe në koordinim me Prokurorinë Themelore në Gjilan dhe autoritetet komunale.“Me datë 15/12/2021, Policia e Kosovës në bashkëpunim dhe koordinim me Prokurorinë Themelore në Gjilan dhe autoritet komunale, është duke e realizuar një operacion policor në zonën e Kamenicës. Informacione më të plota do të jipen pas përfundimit të operacionit policor

Leave a comment

Your email address will not be published.