Mefail Bajqinovci ngre alarmin: Duhet spastrim i menjëhershëm në KEK!

Mefail Bajqinovci ka thënë se duhet ndërhyrje në KEK dhe spastrim i menjëershëm ndaj përgjegjësve. Madje, Mefi i ka quajtur sabotues disa përgjegjës në këtë institucion.

Krejt kjo vije për shkak të krizës energjetike në vend.

“Duhet të merren masa ndaj sabotuesve në KEK.

Duhet spastrim i pamëshirshëm dhe i menjëhershëm” shkruan Bajqinovci në Facebook./Indeksonline/

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *