Me Otokar Cobra ne teren Ushtria e Kosovës

Ushtria eshte gati per ket mbrojtjen e teritorit te vet brenda kufive.
Otokar Cobra bisha që tash e posedon Ushtria e Kosovës, Ditë më parë Kosovës i janë dhuruar 24 automjete ushtarake të llojit “Humvee” .

Automjeti “Cobra” mund të përshtatet për role të ndryshme dhe kërkesa për mision duke përfshirë: bartësin e blinduar të personelit, automjetin anti-tank, automjetin e zbulimit, automjetin radar të mbikëqyrjes tokësore, automjetin e vëzhgimit të përparmë, ambulancën e blinduar.

Ky mjet deri më tani ka treguar rezistencë ndaj shumicës së sulmeve të minave dhe mbijetuar më shumë incidente pa ndonjë dëmtim.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *