“Me çka mu nxehë na, me 200 euro rrogë çka me ble”, qytetarja e revoltuar me ministren

Vazhdojnë reagime prej më të ndryshme pas deklaratave të ministres së Ekonomisë se si të kursejmë rrymë dhe me çfarë të ngrohemi. “#Gjesi” ka marrë sot opinionet e qytetarëve.

Dhe një prej qytetareve e cila ndaloi që të flas para kamerës, ishte e ashpër ndaj ministres, duke i drejtuar asaj pyetjen se çka të blejnë me 200 euro.

Leave a comment

Your email address will not be published.