Janjiq Vuçiçit: mos e gënje popullin serb, Kosova nuk është më e jona

Dushan Janjiq deklaroi se procesi i formimit të Ushtrisë së Kosovës nuk mund të ndalet nga Serbia, dhe se ky proces nuk ndalet nga ti Vuçiç, sepse e kemi humbur kosoven.

“Kjo nuk i përgjigjet interesit të Rusisë, pasi është e qartë se Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s, sepse tashmë po punon si një f orcë sigurie”, shpjegoi Janjiq

Dushan Janjiq deklaroi se procesi i formimit të Ushtrisë së Kosovës nuk mund të ndalet nga Serbia, dhe se ky proces nuk ndalet nga ti Vuçiç, sepse e kemi humbur kosoven.

“Kjo nuk i përgjigjet interesit të Rusisë, pasi është e qartë se Ushtria e Kosovës do të jetë pjesë e NATO-s, sepse tashmë po punon si një f orcë sigurie”, shpjegoi Janjiq

Leave a comment

Your email address will not be published.