FSK-ja ushtri e mençur që do t’i japë vlerë NATO-s

Selim Selimi ka thënë se gjatë këtij mandati të qeverisë, Kosovës i është dhënë mandati mbrojtës.

Ai ka thënë se për votimin e ligjeve të ushtrisë në Kuvend ka pasur përkrahje të fortë ndërkaq bekimi për formimin e ushtrisë është marrë nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

“E dimë që edhe më herët ka pasur tendenca që kjo të shtyhet përpara por nuk është bërë për shkak të politikave të ndryshme”.

integrimi në NATO është proces në vete por do të bëhet me mbështetje të vendeve ndërkombëtare të cilat e përkrahin Kosovën.

tutje ka shtuar se FSK-ja është ushtri e re dhe e mençur ndërkaq hyrja e Kosovës do të jetë një vlerë e shtuar e NATO-s.

Leave a comment

Your email address will not be published.