Donika Gervalla qe flet per Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin si reagoi ndaj kelyshit Vulin per Reçakun?!

-Donika Gervalla qe flet per Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin si reagoi ndaj kelyshit Vulin per Reçakun?!

-Ardian Kastrati: Gērvalla qē flet pēr Hashimin e Kadrinē pse nuk i reagoi Vulinit pēr Reçakun.Deputeti i PDK-sē, Ardian Kastrati, ka bērē edhe njē ak si,on simbolik nē Kuvendin e Kosovēs.Ai pērmes njē shkrimi nē gjuhēn serbe, i ka rea,guar ministrit serb, Aleksandēr Vulin, i cili mohoi ma,s krē,n e Reçakut.Kastrati kritikoi Qeverinē e Kosovēs, qē sipas tij, nuk ka reaguar ashtu siç duhet.“Vulin tha se Reçaku nuk ēshtē i vērtetē, jo qē nuk pritet diçka e tillē nga ai, por e çudit,shme çfarē reagimi kishte nga Kosova pēr kētē. Reagoi SH BA, BE, nuk pash reagim tē ash,pēr nga Qeveria”, tha Kastrati.Ai kri,tikoi edhe ministren e Jashtme, Donika Gērvalla, pēr mosre,agim.“Ministrja e Kurtit, Gērvalla, ēshtē dasht me reagu pēr kētē çēsht,je, bēnte: taka taka, pēr krerēt e UÇK-sē tē a rres,tu ar nē Hagē, dhe nuk e foli asnjē fjalē pēr deklaratēn e Vulinit”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.