Alma Lama kërkon ndalimin e bartjes së shamisë në Kosovë

Kandidatja për d eputete nga LDK-ja, Alma Lama ka kërkuar që të nd alohet nd alja e bu rkas (shami që mb ulon fl okët dhe një pjesë të fytyrës). Këto d eklarata Lama i ka bërë në f acebook, duke iu r eferuar shembullit të Zvicrës, që ditët e fundit vendosi me r eferendum për nd alimin e burkas në p ublik.

“Ne Diten Nderkombetare te Gruas vlen te theksohet se Zvicra e nda loi mb ajtjen e burkas ne vendet p ublike. Te njejten duhet te beje edhe Kosova!”, ka shkruar Lama.

Leave a comment

Your email address will not be published.