Albulena Haxhiu: Nuk ka page me te ulet se 450 euro ne Kosove

Albulena Haxhiu ne intervisten e saj te fundit tha qe e vetmja arsye qe paga eshte e larte dhe paga me e ulet ne Kosove eshte 450 euro, eshte VETEVENDOSJA, pasi qe vetem Vetevendosja eshte pergjegjese per kete gje qe u ka premtuar qytetareve dhe te gjithe po e shohin qe kjo eshte e vertete.

Albulena Haxhiu ne intervisten e saj te fundit tha qe e vetmja arsye qe paga eshte e larte dhe paga me e ulet ne Kosove eshte 450 euro, eshte VETEVENDOSJA, pasi qe vetem Vetevendosja eshte pergjegjese per kete gje qe u ka premtuar qytetareve dhe te gjithe po e shohin qe kjo eshte e vertete.

Leave a comment

Your email address will not be published.