220 hektarë tokë, pelë 3000 euro,… kjo është pasuria marramendëse e Nasim Haradinajt

Nënkryetari i OVL-të UÇK-së ka deklaruar pasuri unike për vitin 2019 në AKK. Ai ka deklaruar se ka një mazë të vogël që sipas tij ka vlerë të 3 mijë eurove.

Të dhënat që i ka publikuar Hararadinaj shihet se ka pasuri marramendëse.

Ai ka tokë prej 220 hektarësh me vlerë prej 3 milionë e 300 mijë euro. Në pronësinë e Haradinaj është edhe një tokë tjetër e trashëguar që vlen 80 mijë.Veç këtyre, përfaqësuesi i veteranëve të luftës ka edhe një shtëpi prej 180 metrash katrorë në vlerë të 370 mijë eurosh, një veturë modeste prej 4 mijë eurosh dhe një mëz të vogël të lindur shtallë në vlerë prej 3 mijë eurosh.

Leave a comment

Your email address will not be published.