Ushtria e kosoves realizon marshin “Shtegu i Liris”

Kompania A e regjimentit te dyte te foreces toksore ka realizuar sot marshimin kondicional shtegu i liris ne malet e pashtrikut per te shenuar pervjetorin e renies se komandantit Muj Krasniqi dhe mbi 40 deshmorve te tjer te cilet ran hereikosht nme 14 dhjetor.

Kjo dat shenon edhe tre vjetorin e mandatit te FSK ne ushtri. Krahas pjestarve te kompanis A keti aktivittet ju bashkuan edhe zevendes komandanti i fsk se gjenerali Enver Cikaqi kolonel Hysen Dreshaj nenkolonel Valdet Berisha oficer e nenoficer te fks-see.

Pjestaret u njoftuan me sakrificn e luftetarve te liris dhe deshmoret e ren, sakrfica keto qe do ti sherbjen si frymezim dhe motivim per gjeneratat e reaj.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *