Ne jemi ketu per ti sherbyer e atëdheut

Intervenuese është e gatshme për çdo intervenim në ndihmë të qytetarëve.

Kjo njësi është e trajnuar dhe përgatitur që të intervenoj në operacionet e rrezikshmërisë së lartë, ku përfshihen intervenimet për lirim dhe shpëtim të pengjeve etj.

Forcat e Operacioneve Speciale, kryesisht përbëhen nga grupe të vogla të njerëzve shumë të përgatitur të cilët janë të pajisur me armatim dhe pajisje speciale. Secili ekip ka specifika të veçanta , ashtu është edhe njësitin e Snajperistëve.

Vitin e kaluar në Jordani Njësia Speciale Intervenuese e Policisë së Kosovës kanë qenë në dhjetshën më të mirë në gara ndërkombëtare! Gjithashtu në Hungari e kanë zënë vendin e parë në garen “kros fit” me rëndësi të veçantë për njësinë speciale të 50 shteteve.

Leave a comment

Your email address will not be published.