Naim Abazi: Shqiptarët Që Kanë Mjekërr Vendin E Kan Në Arabi, E Jo Këtu Se Mvjen Marre Me Dal Prej Shtepise

Këngëtari i njohur kosovar, Naim Abazi përmes një interviste ka kri.tikuar disa zakone të mysllmanve. Ai ka thene se shqiptarve nuk ju ka hije te mbajne mjekrra te gjata..

“Nuk eshte ne zakonet e traditat tona. Mjekrra e gjate eshte ves i arabve. Kush mban mjekerr ne Kosove duhet me u dergu ne Arabi. Atyne duhet me ua kput ato mjekrra.. Per te ndjekur v1de0n hap rejkIamen e p0shtme dhe shfaqet

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *