Kemi arsye te madhe te ndjehemi krenarë me ushtrin ton

Ne tre vjetorin e miratimit të pakos ligjore theme lore që legjitimoi mandatin ushtarak të FSK-së, krahas themelimit të ministrisë së udhëhequr nga ai, është krenuar me arritjet e deritanishme të ushtrisë.

Ai ka thënë se sot ka arsye të fuqi shme që të gjithë të ndihen krenarë për të arriturat e deritanishme të FSK-së.

Ministri Mehaj falënderoi Shtetet e Bashkuara të Amerikës për mbështetjen që ia ka dhënë Ushtrisë së Kosovës, duke thënë se FSK do të vazhdojë rrugëtimin drejt realizmit të vizionit të saj, bashkë me të gjithë aleatët.

Gëzuar bashkë me SHBA-në, al eatin tonë të pazëvendësueshëm që njohu dhe mbështeti deri në fund vullnetin tonë për Ushtrinë që kemi. Gëzuar bashkë edhe me gjithë aleatët tjerë! Vaz hdojmë rrugëtimin përpara drejtë realizimit të viz ionit tonë: Ushtrinë tonë plotësisht operacionale, profesionale,

Leave a comment

Your email address will not be published.