Ish-agjenti i SHIK-ut zbulon se Specialja do e ftojë një figurë të madhe të UÇK-së. Ja për kë bëhet fjalë po dridhet vendi nga kjo qe u zbulua

Ish-agjenti i SHIK-ut zbulon se Specialja do e ftojë një figurë të madhe të UÇK-së. Ja për kë bëhet fjalë po dridhet vendi nga kjo qe u zbulua.

Ish-eprori i lartë i UÇK-së, dhe ish-agje,nti i SHIK-ut, Naim Miftari ka paralajmëruar arrestime të reja të G,jykatës Spec,iale.
Miftari përmes një po,stimi në Fa,cebook, thotë se së shpejti në Hagë do iu bashkohet edhe një përforcim i ri.

Ai ka postuar një fotografi ku shihet Hashim Thaçi, Kadri Veseli tashmë të ar,re,stuar, së bashku me Azem Sylën dhe Xhavit Halitin.

Sipas aludi,mit të Miftari i arrestuari i radhës mu,nd të jetë Azem Syla.

Leave a comment

Your email address will not be published.