Arbana Xharra: “Elvis Naci Me Para Te Popullit Eshte Ber Humanist, Eshte Hajn Klasik Dhe Mashtrus”Arbana Xharra: “Elvis Naci Me Para Te Popullit Eshte Ber Humanist, Eshte Hajn Klasik Dhe Mashtrus”

Arbana Xharra: “Elvis Naci Me Para Te Popullit Eshte Ber Humanist, Eshte Hajn Klasik Dhe Mashtrus”

Arbana Xharra thotë se ‘fIIiqësira’ e shqiptarisë janë hoxhallarëtIsla mofobja Arbana Xharra nuk lë ditë pa su lmuar dhe sha rë islamin dhe muslimanët. Këtë herë ajo ka su lmuar dhe quajtur hoxhallarët shqiptarë duke i quajtur ata qel bësira, transmeton gazeta ditore.
Me íroni ajo ka shpërndarë postimin e hoxhës Omer Bajrami duke thënë se kjo është një “perlë”. Më tej ajo shkruan se disa përfaqësues të këtyre qelb ësirave keni për t’i pasur në parlamentin e Kosovës.

Leave a comment

Your email address will not be published.