(VIDEO) Qytetari akuzon sindikatat se janë shërbëtorë të PDK-së dhe LDK-së

Sindikalistët e të gjitha lëmive po kërkojnë nga qeveria Kurti ndryshimin e ligjit të pagave.Madje për të njëjtën kërkesë e cila nuk po iu plotësohet ata edhe po protestojnë.

Në rubrikën VoxPop të Insajderit, qytetarët janë shprehur të frustruar me qeverinë për mosrealizimin e kërkesave të sindikalistëve.

Një qytetar i ka akuzuar të lartëpërmendurit se janë shërbëtorë të PDK-së e LDK-së.Për më shumë shikoni videon e plotë:

Leave a comment

Your email address will not be published.