Ushtaret gjerman nisen drejt Mitrovices se Veriut

Ushtarët gjerman pritet që të kryejnë disa ushtrime në pjesën veriore të Republikës së Kosovës.
Kjo është bërë e ditur përmes një komunikate të publikuar në ueb-sajtin e tyre.

“Në ditët në vijim KFOR do të kryejë disa ushtrime në Kosovën Veriore. Trupat e KFOR-it do të lëvizin dhe vendosen përgjatë rrugëve kryesore në përputhje me mandatin e tyre nën RKSKB thuhet ndër të tjera.

Ky, sipas KFOR-it, është një aktivitet i zakonshëm trajnimi i cili nuk lidhet me ndonjë kërm ose shqetësim të veçantë.

“Situata është nën kontroll dhe KFOR vazhdon të mbrojë të gjithë qytetarët në Kosovë

Leave a comment

Your email address will not be published.