Sa projekte ka realizuar NISMA – Opozita as nuk munden ti numerojne deri ne fund te vitit

Kandidati i Nismës: Sa ka realizu NISMA pro,jekte, Opozita s’i numëron deri në fund t’vitit.Kandidati për Asamble Komunale nga NISMA Social,demokrate, Vllaznim Krasniqi, ka drejtuar kri,tika në drejtim të kandidatëve të Opo,zitës në Malishevë.

Krasniqi në një postim të tij në facebook, ua ka kujtuar opozitarëve të tij se ” Sa Projekte ka realizu qeveri,sja e NISMAs në Malishevë, Opozita nuk i numëron dot deri në fund të vitit”.Postimi i tij i plotë: NJË GJË TA DI QYTETARI I MALI,SHEVËS! Sa ka ralizu PROJEKTE qeverisja e NISMAs në Komunën e Malishevës, KANDIDATËVE të OPOZITËS nuk ka me ju dal krejt KOHA e FUSHATËS vec me numëru ATO PROJEKTE!

Ani pse shumë dhimb,je që po PERJETOJMË çdo ditë, prap po de,dyrohemi t’i kthehemo pak POLITIKAVE aktuale! E krej kjo vie ngase po më NXIT VERBËSIA dhe LIGESIA e KANDIDATEVE të OPO,ZITËS në Malishevë! Lutem të MIRËKUPTOHEM nga qytetarët!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *