Presidentja Osmani sot e gradon në gjenerallejtënant komandantin e FSK-së

Presidentja e Republikës së Kosovës, Vjosa Osmani duke u mbështetur në kompetencat e saj kushtetuese dhe ligjore, në një ceremoni të veçantë gradon Gjeneralmajor Bashkim Jashari në gradën Gjenerallejtënant.

Ceremonia do të fillojë në ora 10:00 te Kabineti i Presidentes,
Mediat mund të marrin pamje

Leave a comment

Your email address will not be published.