Plani i fshehtë i SHBA-së për të zbrapsur

Rusia po përgatit një ofensivë madhore në Ukrainë”, “Nëse Rusia pushton Ukrainën, SHBA nis trupat në Europën Lindore”, “Mos guxoni të kaloni vijat e kuqe”, “Mos prekni Ukrainën”: paralajmërimet tashmë janë shndërruar në luftë fjalësh, e bota mban frymën teksa e pret me ankth të shohë nëse përplasja verbale SHBA-Rusi do të kthehet në një konflikt ushtarak, duke tërhequr dhe globin me vete.Dy vendet po i testojnë njëra-tjetrës durimin dhe fokusin strategjik, e fr ika e shpërthimit të një Luft e të Tretë Botërore nuk ka qenë kurrë më afër se sot.

Leave a comment

Your email address will not be published.