Milaim Zeka: Ma përpara e kisha votu naj Serb sesa Albin Kurtin, malazez osht ky

Ish deputeti Milaim Zeka, së fundmi ka bërë një reagim rreth u.d Presidente Vjosa Osmanit, në lidhje me deklaratën e saj të fundit në të cilën tha se tokat në Mitrovicë janë të stërgjyshërve.

E sipas Zekës kjo deklaratë sulmon personalitet e mëdha si Ibrahim Rugova, Rexhep Qosja, Nexhat Daci dhe Hashim Thaçi. /

Published December 13, 2021
By admin
Categorized a

Leave a comment

Your email address will not be published.