Miku me i ngushte i Hashim Thaçit – Baton Haxhiu e “godet” shume rende Albin Kurtin. Ja fjalet e tij qe po trazojne ujerat

Miku me i ngushte i Hashim Thaçit – Baton Haxhiu e “godet” shume rende Albin Kurtin. Ja fjalet e tij qe po trazojne ujerat.Analisti i njohur Baton Haxhiu, ka deklar,uar se është mirë që të fiton Albin Kurti dhe të shoh sa vësh,tirësi është të negoci,ohet me Serbinë dhe problemet e tjera që e kanë kaplu,ar Kosovën.

Ai tha se kjo e dënon më së shumti Albin Kurti, kur bal,lafaqohet me prob,lemet e Kosovës dhe mos guximin e tij për të marrë vend,ime të mëdha.Analisti i njohur Baton Haxhiu, ka deklar,uar se është mirë që të fiton Albin Kurti dhe të shoh sa vësh,tirësi është të negoci,ohet me Serbinë dhe problemet e tjera që e kanë kaplu,ar Kosovën.

Ai tha se kjo e dënon më së shumti Albin Kurti, kur bal,lafaqohet me prob,lemet e Kosovës dhe mos guximin e tij për të marrë vend,ime të mëdha.

Leave a comment

Your email address will not be published.