Me cilen notë e vlersoni punen e Ushtris se Kosovës

Puna dhe angazhimi i ushtarve nuk po ndalen, si ne ekipe edhe ne grupe te vogla.
Sot Presidentja e vendit, Vjosa Osmani, e ka graduar kreun e Forcës së Sigurisë së Kosovës, gjeneralmajor Bashkim Jashari në gradën e Gjenerallejtënant

Gradimi i Jasharit u bë në një ceremoni të organizuar nga Presidenca.

Osmani, njëherësh komandante supreme e FSK-së, ka emëruar Jasharin komandant të ri të Forcës së Sigurisë së Kosovës, në përputhje me kompetencat kushtetuese, pas dorëheqjes së gjenerallejtënant,

Por a jeni te knaqun me Ushtrin dhe si i vlersojn qytetaret

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *