Kufiri Kosovë-Shqipëri, pa kufitarë dhe do të ketë vetëm kamera

Ministri i Brendshëm i Shqipërisë, Bledi Çuçi i është përgjigjur kryeministrave Kurti dhe Rama për lehtësimin e lëvizjes mes kufijve.

Çuçi ka thënë se pika kufitare në Morinë do të jetë vetëm me kamera dhe nuk do të ketë ndalim.

“Do të vjen sistemi i kamerave në kufi dhe qarkullimi do të bëhët pa ndalim, kamerat do të regjistrojnë makinat dhe do të regjistrojnë targat”, ka thënë Çuçi.

Ai ka shtuar se kjo fundjavë do të jetë e lehtë për lëvizje pasi për festën e 28 Nëntorit do të jetë vikend i gjatë.

Çuçi ka thënë se pika kufitare në Morinë do të jetë vetëm me kamera dhe nuk do të ketë ndalim.

“Do të vjen sistemi i kamerave në kufi dhe qarkullimi do të bëhët pa ndalim, kamerat do të regjistrojnë makinat dhe do të regjistrojnë targat”, ka thënë Çuçi.

Ai ka shtuar se kjo fundjavë do të jetë e lehtë për lëvizje pasi për festën e 28 Nëntorit do të jetë vikend i gjatë.

Leave a comment

Your email address will not be published.