Kosova zë vendin e dytë në një ushtrim të rëndësishëm jashtë vendit

Ushtarët e Forcës së Sigurisë së Kosovës kanë zënë vendin e dytë në një ushtrim ndërkombëtar”Cambrian Patrol 2021” të Mbajtur në Britani të Madhe.

Kosovarët kanë marrë medaljen e argjendtë në konkurrencë me ekipet e 100 ushtrive.

“Disa muaj përgatitje në Kosovë, pjesëmarrja e ekipit të FSK-së në konkurrencë të fortë dhe mbi njëqind ekipe të ushtrive të shteteve të ndryshme të botës, FSK-ja fitoi medaljen e argjendtë,duke u vlerësuar lartë puna disiplina dhe angazhimi iFSK-sënga partnerë dhe organizatorë të kësaj gare vjetore ndërkombëtare”,

Leave a comment

Your email address will not be published.