Histori rrëqethëse: Voglushja që u dëbua me dhunë nga Kosova më 1999, sot ka diplomuar në Fakultetin e Stomatologjisë

Mirjeta Dragoshi si e vogël u dëbua nga vendlindja e saj për në Maqedoni, ku pothuajse kishte humbur.

Mirjeta vjen nga fshati Sojevë i komunës së Ferizajt, shkruan “Jepi zë”.

Pavarësisht të gjitha vështirësve, ajo sot ka përfunduar studimet në fakultetin e Stomatologjisë.

Ajo mund të mos ia dilte në luftë, por për fat të mirë ajo kishte shpëtuar dhe sot Mirjeta është një stomatologe e diplomuar.

Leave a comment

Your email address will not be published.