Nder dhe krenari të jeshe Ushtar i Kosovës, dhe ti sherbesh vendit

Ai është i biri i dëshmorit të kombit, Maliq Ademit. ra heroi kisht me 30 prill të vitit 1999, ndërsa sot, më shumë se 22 vjet pas, djali i tij, Isaj Ademi e vizitoi me një veshje krejt ndryshe nga ajo që bën përherë, kur bën homazhe pranë var rit të tij

Kur u njoha me figurën tënde, ti ishe me uniformë lirie, nuk e dija peshen e saj deri sa e kuptova se Atdheu gja ku jonë që nuk falet! Sot i heshtur po me plot krenari po e barti uniformën e Ushtrisë sonë e që këtë suksese ta dedikoj ty dhe njerzërve si ti që na e sollët këtë liri e që fal juve kemi ushtrinë tonë!Do të vazhdoj idealin tënd, rrugën tënde e gjithmonë do të jesh shembulli im!

Une të njoha me rroba lirie e tash edhe ti do të më njohesh të tillë!Shpresoj që do të jesh krenar me mua!Kosovë t’u shtu edhe një ushtar nga gjaku i një deshm ori të Kosovës

Leave a comment

Your email address will not be published.