Donika Gervalla qe flet per Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin pse nuk reagoi ndaj kelyshit Vulin per Reçakun?

Donika Gervalla qe flet per Hashim Thaçin dhe Kadri Veselin pse nuk reagoi ndaj kelyshit Vulin per Reçakun?Ardian Kastrati: Gērvalla qē flet pēr Hashimin e Kadrinē pse nuk i reagoi Vulinit pēr Reçakun.Deputeti i PDK-sē, Ardian Kastrati, ka bērē edhe njē ak si,on simbolik nē Kuvendin e Kosovēs.

Ai pērmes njē shkrimi nē gjuhēn serbe, i ka rea,guar ministrit serb, Aleksandēr Vulin, i cili mohoi ma,s krē,n e Reçakut.Kastrati kritikoi Qeverinē e Kosovēs, qē sipas tij, nuk ka reaguar ashtu siç duhet.“Vulin tha se Reçaku nuk ēshtē i vērtetē, jo qē nuk pritet diçka e tillē nga ai, por e çudit,shme çfarē reagimi kishte nga Kosova pēr kētē. Reagoi SH BA, BE, nuk pash reagim tē ash,pēr nga Qeveria”, tha Kastrati.Ai kri,tikoi edhe ministren e Jashtme, Donika Gērvalla, pēr mosre,agim.

“Ministrja e Kurtit, Gērvalla, ēshtē dasht me reagu pēr kētē çēsht,je, bēnte: taka taka, pēr krerēt e UÇK-sē tē a rres,tu ar nē Hagē, dhe nuk e foli asnjē fjalē pēr deklaratēn e Vulinit”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *