Albin Kurti u pyet per rastin Kumanova – Kjo gje qe u zbulua nga Kurti po dridh gjithe vendin!

Albin Kurti u pyet per rastin Kumanova – Kjo gje qe u zbulua nga Kurti po dridh gjithe vendin!Kurti pyetet pēr rastin Kumanova: Populli ynē e ka njē fjalē, por s’po ua them.Krye,ministri Albin Kurti ēshtē pyetur pēr rastin “Kumanova” dhe tē b ur,go su,rit shqiptarē atje nē seancēn e sotme tē Kuvendit.

Deputeti i PDK-sē, Hysen Berisha e pyeti Kurtin se “Çfarē qēndrimi mbani rreth rastit tē Kumanovēs?”.Ai e pyeti Kurtin nēse ēshtē angazhuar ai, ministrja e Drejtēsisē apo Presidentja pēr tē krijuar mundēsinē qē tē bu rgo,sur it kosovarē nē Maqedoninē e Veriut tē kthehen dhe ta mbajnē bu rgu,n nē Kosovē.Nē pēr,gjigje, Kurti tha se kērkesēn pēr kētē duhet ta bējnē vetē tē b ur,gosu rit.

“Transferi i tyre bēhet individualisht dhe jo nē grup. Po ashtu, pro,cedura e transferimit fillon me kērkesēn e personit qē ēshtē nē vuajtje tē dē,nim it. Deri mē tani nuk jemi njoftuar zyrtarisht qē ēshtē bērē njē kērkesē e tillē”, tha Kurti.Ai theksoi se rasti i Kumanovēs aktualisht ēshtē nē Gjh,yk atēn Supreme dhe s’ka pēr,funduar, ndērsa para,lajmēroi vizitē nga ana e institucioneve tē Kosovēs nē Maqedoninē e Veriut.“Nē takimet e fundit qē i kemi pasur ne e kemi ngritur edhe kētē çēshtje pēr ta diskutuar”, u shpreh Kurti.Ai tha se deputeti Berisha po bēn “kinse” po brengoset pēr djemtē e Kumanovēs.

“Epitetin e padrejtē, te ro,r ijst, e ka thēnē kolegia juaj, ndērsa ju, tash kinse po brengoseni tani pēr djemtē e Kumanovēs qē mbahen nē bu r,g atje. Populli ynē e ka njē fjalē tē urtē pēr kētē shpreh,je e kētē sjellje tuajēn, por atē unē juve sot kē,tu s’po jua them”, tha Kurti.

Leave a comment

Your email address will not be published.