Një grua në Prizren raportoi në Polici se bashkëshorti e detyroi të kryente marrëdhënie pa dëshirën e saj

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se një femër në Prizren ka raportuar se bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar ka kryer marrëdhënie me të, pa dëshirën e saj.

Rasti ka ndodhur të në Prizren.

“Vik tima femër kosovare ka informuar se bashkëshorti i saj i dyshuari mashkull kosovar ka kryer marrëdhënie me të, pa dëshirën e saj”, thuhet në raport.

I dyshuari është arrestuar dhe me urdhër të prokurorit është dërguar në mbajtje.

Rasti është duke u hetuar.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *