Kryetari Fadil Nura: Gjendja e rrugëve në gjithë komunën është e kalueshme, fal ndërhyrjeve të shpejta nga punëtorët e vyer

“Gjendja e rrugëve në gjithë komunën është e kalueshme, fal ndërhyrjeve të shpejta nga punëtorët e vyer” Keshtu ka lajmeruar kryetari i Komunes se Skenderajt, Fadil Nura.

Nura permes një postimi ne faqen e tij ne facebook ka bërë të ditur se qdo rrugë në qytetin e Skenderajt është e kalueshme, duke mos i harruar te permend dhe ekipet per mirmbajtejen e rrugeve dhe ndërhyrjeve të shpejta per largimin e debores.

I njejti ka bërë thirrje për kujdes te shtuar në komunikacion.

Ndiqeni postimin e plote, të kryetarit Nura

Leave a comment

Your email address will not be published.