Ja cili kryetar komune po punon edhe gjate vikendeve!! Lum Kosova per te

Ja cili kryetar komune po punon edhe gjate vikendeve!! Lum Kosova per te.Pērparim Rama del nē punē edhe gjatē viken,deve.ytetarēt e Prishtinēs duket se janē tē “bekuar” qē tē impresi,onohen me kryetarin e ri nē çdo fillim mandati.

Ngjashēm si Shpend Ahmeti dikur ēshtē duke vepruar edhe krye,tari i ri.Kryetari i sapo zgjedhur ka dalur nē punē edhe nē vikend pēr tē nisur planin e madh pēr krye,qytetin.Bashkē me tē nē zyre ishte njē staf i madh ekspert,ēsh, bashkē me nēn,kryetarin Alban Zogaj.

Ka qenē pikērisht ai qē ka publikuar pamje nga zyra e Ramēs ku shihen grafika, plan,program e dokumente tē shumta nē tē shtunēn e parē si krye,tar i Prishtinēs.Ish-kryetari i Prishtinēs, Shpend Ahmeti gjatē mandatit tē tij kishte arrit,ur ta shes veturēn Audi Q7 qē e kishte shfrytēzuar paraardhēsi i tij, Isa Mustafa. Ahmeti e kishtē dhēnē kētē premtim se do ta shes dhe e kishte realizuar pas 3 vite e gjys,mē.

Ahmeti ka thēnē se nga shitja e kēsaj veture, paratē do tē pērdoren pēr mē tē rre ziku,arit e Komunēs sē Prishtinēs, “le tē jetē edhe mesazh qē makina tē tilla tē mos blihen mē, sē paku jo me para publike…”, kishte shkruar Ahmeti.Shpend Ahmeti kishte premtuar gjatē fushatēs, se nē punē do tē shkojē me auto,bus, si qytetar i rēndom.Ai nē ditēn e parē tē punēs, si kryetar i Prishtinēs kishte udhē,tuar me autobusin e Trafikut Urban.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *